La Aventura Grande

Salta, något att förälska sig i

Publicerad 2013-01-22 01:15:12 i Argentina

Hemkomna efter nästan 2 veckor i Salta.
 
 
 
Det har hunnits med mycket och framför allt har det njutits av naturen och de vackra landskapen! Något som de storstadsbor vi nu är, nästan hade glömt bort att det existerade. Tänk att något som man hemma tar för givet kan vara så makalöst, fantastiskt och underbart. Jag tror inte att det gick en dag utan att vi konstaterade "Åh, vad vackert det är här, vad fint det är med natur!"
 
Naturen var nog nummer ett på listan vad som var bäst med hela resan. Förutom detta var det väldigt trevligt att få återse de två andra Saltvolontärerna Malin & Joakim och få höra vad de varit med om under sin volontärtid. Vi har även njutit av att kunna promenera mycket, bestigit berg, vi har ridit (Erika lite lätt skräckslagen, men även rätt nöjd), åkt på turer och upplevt fina små byar och platser och träffat många otroligt fina människor!
 
Jag kan bara konstatera att vi har haft det oerhört bra på vår semester!
Cerro de los siete colores, berget med de sju färgerna
 
Utsikt över staden Purmamarca och Cerro de los siete colores, magnifikt!
 

Halvt skräckslagen tjej på hästrygg, fast ganska mysigt var det ju också.. När det inte var jättebrant nedför det vill säga.. haha.
 
Inte nog för att vi ska gå upp för berget, det finns även dem som bestämmer sig för att träna sina armmuskler när vi ändå var igång.
 
Såhär högt upp har vi faktiskt varit!
 
Och på lite mer än 3000m höjd är det helt platt och en nationalpark av kaktusar. Heltokigt.
 
Denna bild får avsluta min sinnesstämning för denna fantastiskt fina semester!

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2013-01-22 17:28:35

Den säger ALLT :)Härligt!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Erika

Jag är tillbaka i staden där äventyret en gång började. Denna gången på egen regi och med målet att studera och utveckla min spanska, men även uppleva kulturen och utforska denna gigantiska stad som Buenos Aires ändå är. Välkommen att följa med på ett nytt äventyr!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela