La Aventura Grande

När saker och ting klarnar

Publicerad 2012-09-13 23:12:24 i Argentina

Introduktionsveckan är slut och igår lämnade Malin och Joakim oss för att resa vidare till Salta där de ska spendera sin volontärtid. Trevlig resa önskar vi dem!
 
 
Picknick efter besök på La Recoleta
 
För mig och Lovisa återstod att få svar på alla de frågor vi hade. Till exempel: när ska vi börja jobba, vilka dagar, etc. Något vi tyckte kunde vara ganska bra att veta..
 
Igår pratade vi därför med vår handledare Elisa och fick till slut en del svar, även om en hel del var ganska flytande. Det där med exakta svar verkar kanske inte tillhöra det vanliga här.. 
Eller kan det vara det svenska kontrollbehovet som tar över?..
 
I vilket fall kom vi fram till att Lovisa stannar här med mig en vecka till och följer med till förskolan nästa vecka, känns väldigt bra! Där var vi för övrigt och hälsade på igår och det känns som ett fint ställa att spendera fem månader på. Lovisa ska hjälpa till med läxhjälp i en kyrka som ligger närmare stan.
Dessa ställen kommer vi jobba på tis-fre och sedan kommer vi på lördagarna åka ut till "La Isla" (ön) och hjälpa till med ett arbete med huvudsaken barn, som babtist kyrkan har där.
Detta innebär att vi får lördagen tillsammans plus våra lediga dagar sön-mån. Toppen!
 

La Boca, 11 sep.

De senaste dagarna har varit helt fantastisk väder och när vi hade gjort dagens måsten idag spenderade vi en hel del tid ute på gräsmattan och spelade kort och hade det härligt! Skönt efter alla dagar fyllda med information och besök.
 
Livet är fint!
/Rödtotten
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Erika

Jag är tillbaka i staden där äventyret en gång började. Denna gången på egen regi och med målet att studera och utveckla min spanska, men även uppleva kulturen och utforska denna gigantiska stad som Buenos Aires ändå är. Välkommen att följa med på ett nytt äventyr!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela