La Aventura Grande

Afrikalängtan

Publicerad 2012-07-27 22:27:58 i Allmänt

Om fyra dagar kommer jag snart ha landat i Afrika! 
Vad som i början av sommaren kändes som en hel evighet har nu passerat och nu är det bara några ytterst få dagar kvar på jobbet. Heldag imorn och dag på söndag.
Sen är det dags att införskaffa det som saknas och fixa och dona och packa. Jag har ju i alla fall 1½ dag på mig, det borde ju räcka.. haha! ;)

Åh jag längtar så mycket! Det ska bli så häftigt!
Jag har velat åka till Tanzania sedan jag var tolv år gammal ungefär och nu ca åtta år senare är det dags, yeah!  Känslan av att snart få komma dit går inte att beskriva, helt ofattbart.



Här är vi som åker! 19 st från Furulundskyrkan.
Bild: Anders-Petter Sjödin

Det närmar sig med storm steg

Publicerad 2012-07-19 21:13:04 i Allmänt

Tiden går så fort.
Nu är det redan mitten av juli. Känns som det var igår vi slutade skolan och det var flera månader kvar tills första resan..
Nästa vecka är sista veckan på jobbet. Efter det bär det av till Tanzania, sedan är jag hemma några dagar för att åka vidare till Härnösand och sedan är det dags för det riktigt stora äventyret - Argentina i fem månader. Loco!

Om

Min profilbild

Erika

Jag är tillbaka i staden där äventyret en gång började. Denna gången på egen regi och med målet att studera och utveckla min spanska, men även uppleva kulturen och utforska denna gigantiska stad som Buenos Aires ändå är. Välkommen att följa med på ett nytt äventyr!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela